28.01.2022 03:33

Ekonomi

Balluku tregon ecurinë e punimeve në tuneëin e Llogarasë: Do ketë urën e vetme...

Ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku ditën e sotme inspektoi punimet 60 ditore në tunelin e Llogarasë. Sipas inxhinierëve deri më tani puna ka ecur...

Thirrja e IV-t e programit IPARD II, Kryeministri: Agroturzimi është zgjidhja për familjet që...

Kryeministri Edi Rama ishte sot në Mullet, për të çelur thirrjen e katërt të programit IPARD II me fokus Turizmin Rural dhe Industrinë e...

Pagesat bankare me e-banking arrijnë 1.075 trilionë lekë

Vlera e pagesave bankare me e-banking arriti në 1.075 trilionë lekë, në fund të 11-mujorit 2021 ose 30 miliardë lekë më shumë se e...

Nga sot në qarkullim kartëmonedhat e reja 500 lekë dhe 2000 lekë

Sot, Banka e Shqipërisë hedh në qarkullim dy prerjet e radhës së serisë së re të kartëmonedhave shqiptare me kurs ligjor, 500 lekë...

Punë inteligjente me ekspertë të huaj për të luftuar evazionin në paga

Skandali i publikimit të pagave gjatë muajit dhjetor, jo vetëm nxori në pah disa të dhëna sensitive për inidividët, por ai zyrtarizoi edhe një...

PBB për frymë pritet të shkojë mbi 600 mijë lekë

Prodhimi i Brendshëm Bruto për frymë, një tregues i rëndësishëm i performancës ekonomike dhe një njësi e dobishme për të bërë krahasime të standardeve...

Rigjallërimi i ekonomisë pas pandemisë, hapen mbi 16 mijë biznese

Numri i bizneseve, të reja të çelura për vitin 2021 llogaritet 16.090 biznese. Ekonomia shqiptare kaloi dy goditje, tërmetin e vitit 2019 dhe pandeminë...

5.2 mln euro për agroturizëm/ Ministrja Frida Krifca thirrje për të investuar në fshat

5.2 milion Euro janë vënë në dispozicion të agroturizmit. Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca thotë se nga 10 janari e deri...

Agjencia për Efiçencën e Energjisë: Projektet që do të ndikojnë në uljen e konsumit...

Nevoja për më shumë energji, në një shoqëri që zhvillohet çdo ditë me ritme të shpejta, është mbivendosur tashmë edhe nga një krizë e...

2 kartmonedhat e reja, ja si do të duken

Duke filluar nga data 17 Janar, dy kartëmonedhat e reja 500 dhe 2000 lekëshe do të jenë në duart e publikut dhe do të...