Këto shenja gjithmonë duan të tërheqin vëmendjen e të tjerëve dhe mendojnë se janë më të mirët në gjithçka.

Dashi-Dashi ka një natyrë jashtëzakonisht konkurruese dhe do të bëjë të pamundurën për të qenë më i miri në çdo gjë. Shpesh kanë sukes, por ndonjëherë kjo përfundon duke zgjuar tek ata një arrogancë të pashëndetshme duke i matur njerëzit me metrin e tyre. Kjo sjellje toksike, zakonisht shumë njerëzve nuk u pëlqen.

Binjakët-Binjakët janë shumë inteligjentë, me një mendje shumë të zhvilluar, të aftë për të mësuar gjithçka. Kjo do t’i bënte persona thuajse perfektë,por e kanë të vështirë ‘të gjejnë veten’.

Pavarësisht faktit nëse kanë sukses apo jo, mendojnë se janë mbi të tjerët, kështu që është e zakonshme të shohësh Binjakë që kërkojnë suksesin dhe sillen si të ishin padronë të botës. Kur kjo anë e personalitetit të tyre është aktive, bëni mirë të mbani distancën me ta.

Shigjetari-Shigjetarët kanë një natyrë arrogante dhe të vrazhdë, çka manifestohet në periudha të ndryshme. Sapo kalojnë në avantazh, këto anë të tyre dalin në pah, kështu që është më mirë t’i evitosh.

Gjëja më e pakëndshme është se në disa raste, ata mburren edhe për gjëra që nuk i kanë, duke u përpjekur të ruajnë pozën e epërsisë. Mbajtja e një marrëdhënieje me këta njerëz, kërkon durim.