Cristiano Ronaldo shkoi herët në shtëpi nga stërvitja dje me një dëmtim në kofshë dhe është në dyshim për ndeshjen e nesërme në Premier League kundër Aston Villa. Ronaldo humbi fitoren e së hënës 1-0 në raundin e tretë të FA Cup ndaj Villas për shkak të një dëmtimi.

Por ky është një problem i veçantë i ngritur në stërvitjen në Carrington dje. Ronaldo u pa nga specialistët mjekësorë të United përpara se të shkonte në shtëpi ku do të përdorte dhomën e tij private të oksigjenit që kishte vendosur në shtëpinë e tij.

Ndihmon rikuperimin nga lëndimi duke thithur ajër të pastër direkt në plazmën e gjakut, i cili riparon çdo ind të dëmtuar. Legjenda 36-vjeçare e United është i dëshpëruar që të jetë i aftë për Villa dhe t’i ndihmojë shokët e skuadrës të marrin ofertën e tyre për një pozicion në katër vendet e para në rrugën e duhur.