Zodiaku na ndihmon të zbulojmë shumë qasje të personalitetit tonë dhe në këtë artikull do të kuptoni se fëmijët rebelë u përkasin këtyre shenjave të zodiakut. Fëmijët e lindur nën shenjat e Dashit, Peshores, Shigjetarit dhe Ujorit janë më rebelët e zodiakut. Le të shohim pse:

Dashi-Dashi bëhet një rebel mbi të gjitha kur i duhet të mbrojë vetveten. Është shumë kokëfortë dhe askush nuk e bën të ndryshojë mendim. Edhe pse e kupton se nuk ka të drejtë, nuk pranon kurrë se e ka gabim. Fëmijë të tillë, duke qenë kokfortë dhe rebelë, nuk përkulen para askujt.

Peshorja-Mund të duket sikur Peshorja nuk është një shenjë rebele, pasi rrallë acarohet ose ngre zërin. Strategjia e saj e rebelimit është shumë pak e dukshme, por ama shumë efikase. Fëmijët e kësaj shenje rebelohen sepse tentojnë të hidhen në mbrojtje ndaj padrejtësive. Ju pëlqen të konsiderohen si avokatë të çështjeve të humbura.

Shigjetari-Mes gjithë shenjave zodiakale, fëmijët e Shigjetarit janë më rebelët. Kjo shenjë zjarri nuk dorëzohet kurrë, lufton me të gjithë forcën për të marrë atë që do. Të lindurit në këtë shenjë e marrin çdo rrezik përsipër dhe nuk duan të humbasin.

Ujori-Për Ujorin liria është një nga vlerat më të rëndësishme që çdo qenie njerëzore duhet të mbrojë në çdo rrethanë. Kjo shenjë di të jetë shumë rebele përballë atyre që pengojnë lirinë e tyre. Fëmijëve të kësaj shenje askush nuk duhet t’u thotë çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të bëjnë.