Java e dytë e vitit të parë po përfundon, përpara është një fundjavë plot premtime. Ndërsa disa shenja do të kenë disa keqkuptime dhe incidente të vogla, disa të tjera do t’ja kalojnë shumë mirë.

Demi-Kreativiteti, frymëzimi, ndjeshmëria: Këto do të mbizotërojnë ditët e ardhshme për ju që do të jeni me miqtë dhe familjen. Komunikimi është fokusi dhe ju duket se po ecni shumë mirë. Vetëm në biznes, jepini vetes kohë dhe jini shumë të kujdesshëm përpara se të flisni, veçanërisht me eprorët.

Binjakët-Java mund të ketë qenë pak kërkuese për ju, por fundjava është plot dinamizëm dhe komunikim, sidomos të dielën. Aftësitë tuaja retorike do t’ju ndihmojnë të bindni bashkëbiseduesit për atë që dëshironi, ndërkohë që mund të gjendeni para një romance që mund të nisë në vendin e punës. Mbaji sytë hapur.

Akrepi-Sharmi juaj do t’i lërë të gjithë pa fjalë. Kjo fundjavë ju jep dinamizëm dhe shkëlqim, të cilat mund t’i përdorni për të fituar personin që ju intereson ose për të rinovuar sensualitetin në marrëdhënien tuaj.