Xhemi Shehu i ka munguar ekranit që kur ajo hoqi dorë nga drejtimi i “Portokallisë”, por duket se ka ardhur koha të rikthehet.

Xhemi Shehu do i rikthehet ekranit me rolin e prezantueses në këtë edicion të Festivalit të Këngës.

Jonida Maliqi, Isli Islami dhe Kelvi Kadilli do jenë të tjerë emra që do drejtojnë spektaklin në netët live. Po thuhet gjithashtu se dhe Ardit Gjebrea do jetë pjesë e Festivalit si prezantues në një nga netët live.