Meghan Markle është personi nga familja mbretërore me më shumë ndikim në botë. Ajo madje tejkalon edhe mbretëreshën, pretendon një studim i ri.

Një studim i tërheqjes në internet nga Design Bundles zbuloi se Meghan është në vendin e parë, pavarësisht se u largua nga shoqëria mbretërore vitin e kaluar dhe tani jeton në Kaliforni me Princin Harry. Meghan madje mund të jetë gruaja më me ndikim në botë, argumentoi një zëdhënës i Design Bundles.

Të dhënat tregojnë se, 40-vjeçarja Meghan tërhoqi mesatarisht 7.4 milionë kërkime në Google çdo muaj gjatë vitit të kaluar. Ajo gjithashtu ka përdorur në 10.4 milionë hashtags në Instagram dhe ka pasur 11,200 artikuj të shkruar për të, raportoi Express.

Një zëdhënës i Design Bundles tha:

“Tani, Dukesha e Sussex ka të ngjarë të jetë gruaja më e përfolur dhe me ndikim në të gjithë botën, si dhe në familjen mbretërore. Meghan, së bashku me bashkëshortin, Princin Harry, kanë refuzuar gjithmonë traditën mbretërore për të fshehur opinionet e tyre private dhe për të paraqitur një front të bashkuar, të idealizuar para botës. Trimëria dhe guximi i Meghan për të folur për çështje të tilla si racizmi, leja prindërore dhe fuqizimi i grave nuk janë si çdo mbretëror tjetër, dhe zëri i saj është i fuqishëm dhe i qëndrueshëm”

Dukesha e Sussex-it është thellësisht e përkushtuar për të lehtësuar çështjet botërore përmes punës së saj bamirëse, dhe pavarësisht se nuk është më një mbretërore që punon, dëshmon se ndikimi i saj është pozitiv dhe i pandryshueshëm.