Mbrëmjen e sotme, një prej banorëve do të lërë shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

5 banorë janë në nominim dhe më pak i votuari nga publiku do largohet nga Big Brother VIP. Secili prej tyre ka treguar se si ndihet në këto çaste.
Antonela: Kam prishur pak qetësinë se ishin të gjithë motra e vëllezërit. Thonë se erdhi molla e sherrit.
Valon: Ata që më kanë nominuar e dinë mirë arsyen. Nëse dal, e mirëpres por do më kishte ardhur pak keq.
Meridian: Nuk e mendoj daljen, është shumë shpejt.
Monika: Unë jam në vendin tim e në kohën time. Do më vinte keq, sidomos tani që kjo shtëpi është bërë kaq e bukur. Na ka ngjallur dëshirën për të qëndruar.
Beniada: Ia lëmë Zotit.