Sali Berisha eshte mburrur se me foltoren e tij ia ka kaluar ne shikueshmeri Rames, Bashes dhe ambasadores amerikane, duke thene se “Foltorja” eshte mangnet!

“Kjo foltore e juaja sot ka patur shikimin në Shqipëri dhe në europë dhe botë nga shqiptarët më shumë se të gjitha mbledhjet e parlamentit të marra të gjitha bashkë si sheh kush më, pale një ditë që u bënë të tre bashkë në të njëjtën kohë.

Rama Basha për koiçidencë doli dhe zonja Kim në të njëjtën orë dhe foltorja i tejkaloi 5 herë të gjithë. Sepse foltorja është magneti i të vërtetës sepse këtu flasin njerëz të lirë që janë me preokupimin maksimal”, tha Berisha.