Ish kryeministri Sali Berisha qe nga Bilishti ka paralajmeruar kreun e PD Lulzim Basha se ka dosje te tjera ne radhe per te dhe qe do te behen publike.

“Me dosjen e tij të krimit është aksioner i këtij shteti. Në Foltore të ndryshme e kam denoncuar dhe i kam kërkuar që të japë shpjegime për Yaris dhe Muzin.

E garantoj se me radhë do të dalin edhe dosje të tjera.

E garantoj se projekti i emirateve në Durrës nuk do të zhvillohet kurrë sa të jetë PD forca politike më e fuqishme e vendit”, ben presion Berisha.

Mbetet mister se per cfare dosjesh te tjera e ka fjalen Berisha, teksa ka permendur dhe portin e Durresit dhe Muzin, te lobimit me para ruse ne SHBA.