Kënga më e re e Fifit “Diell” të cilën e shkroi gjatë qëndrimit të saj në shtëpinë e “Big Brother VIP” ka psur shumë sukses dhe është pëlqyer shumë.

Natën e mbrëmshme, kjo këngë u lëshua për t dëgjuar banorët. Këta të fundit u shfaqën të emocionuar dhe disa prej tyre u çuan duke kërcyer.

Ajo që dalloi nga të tjerët ishte Arjola e cila u shfaq e përlotur teksa dëgjonte këngën e ish-banores.