Kryeministri Edi Rama teksa po jepte shembuj se si do të funksionojë Shqipëria pa sportele pas 2022, nuk nguroi që të bënte batuta.

“Nuk kam për të marrë patentën se nuk jam i zoti që të ngasë makinë, plus kam dhe këmbët shumë të gjata”, tha Rama.