Autoriteti Rrugor Shqiptar sëbashku me IMT Lushnjë ka nisur aksionin për bllokimin e të gjitha daljeve të bizneseve dhe banesave private në autostradë.

Ky aksion ka nga rrethrrotullimi i Çermës ne autostradën Rrogozhinë-Lushnjë për të vazhduar deri në hyrje të Bypassit të Mbrostarit në afërsi të Fierit.

Puna ka nisur me hapjen e kanaleve që nuk lejojnë kalimin në autostradë dhe vendosjen e shiritit ndalues dhe paralel me këtë janë njoftuar bizneset dhe familjarët që të aplikojnë online për leje daljeje në autostradë pranë ARRSH-së.