Shumë vajza të ndikuara nga influenere, shoqe të tyre apo dhe persona të tjerë kanë qarkulluar mes tyre idenë se manikyri mund të hiqet në kushte shtëpie me uthull molle dhe limon. Por sa e vërtetë është kjo?

Sipas një artikulli të publikuar në The Guardian kjo nuk është aspak e vërtetë dhe çon vetëm në një humbje kohe  preh 20 minutash për vajzat . Provat janë kryer dhe nuk ka pasur asnjë rezultat.