Njëra nga frontistet e programit ‘Love Story 2’ , Dea ka shkëmbyer një puthje me një nga djemtë që po njeh Albionin, por kjo i ka revoltuar tejmase djemtë e tjerë që presin takime.

Dea dhe Albioni shkëmbejnë puthjen e parë në Love Story, reagon ashpër një nga kandidatët: ‘Je tradhtare’
Njëri prej djemve është Rei, i cili sot në “Talk Show” , por edhe në spektaklin e djeshëm e gjykoi ashpër veprimin e saj, pasi sipas tij Dea është puthur dhe me të:

Dea: Unë ta thash dhe dje, nëse nuk e pranon dot dil përjashta.

Rei (djali që sipas tij e ka puthur jashtë kamerave): O Dea, t a thash edhe njëherë. Nuk je ti askushi që të më thuash mua dil për përjashta. Je askushi.

Dea: Edhe ti je askush të më thuash mua mos u puth.

Rei: Po unë nuk të thash mos u puth, ore vazhdo. Se ka një batutë, o Sazan po ç’punë kam unë le të bëjnë çfarë të duan. Vazhdoni. Unë nuk e toleroj dot, jam një djalë shqiptar, me mentalitet shqiptar. Djemtë shqiptarë nuk e pranojnë dot që një vajzë të puthet me një djalë tjetër dhe unë ta shoh si të dashur. Nuk po dal me atë ta kem si shoqe. Puthjen ma ka dhënë, po jo na kamera, por jo në kamera se unë kam dashur. Albioni është futur në një vorbull shumë të madhe të Deas.

Albioni (djali që e ka puthur në publik): Rei, nuk mu duk burrë, siç e tha ai me dy rr. Nuk besoj ,se puthja nuk ka ndodhur. Nuk besoj se do ketë ndonjë fakt.

Një nga djemtë që është përfshirë në debat është edhe Andi:

Andi:Janë bërë 3 takime, jemi 12 çuna, ti me 2 ke dalë i ke puthur të dy? Po me 12? Do i puthësh të gjithë? Po ti njini njëherë. Si mund të marr unë në shtëpi një gocë që puthet me 20 çuna? Nuk e marr dot.