‘’Vëllai i Madh’’ ka mundësuar që gjatë spektaklit të sotëm piktura e Ismail Qemalit të dalë në ankand.

Kjo pikturë u krijua nga Donaldi me rastin e Ditës së Pavarësisë.

Banorët vunë firmat e tyre në të dhe njëzëri kërkuan që ajo të shitej dhe të ardhurat e përfituara të shkonin për bamirësi.

I gjithë ky vendim ka emocionuar tepër autorin e vepres, Donaldin i cili mes lotëve tha: Kjo është piktura e parë që do të shes, nuk kam shitur asnjë pikturë më përpara.