Te nominuarat ishin Fifi,Semi dhe Einxhel.

Dalja e papritur e Fifit bëri që televotimi të anullohej.

Në respekt të publikut që ka votuar përpara ditës së martë,”Vëllai i madh” ka vendosur që të hapi një televotim për dy vajzat e tjera të nominuara.

Sonte do të hapet një televotim për Einxhel dhe Semin.
Televotimi do të zhvillohet live gjatë spektaklit dhe po sonte njëra prej tyre do të lëri shtëpinë.