Salernitana lundron në ujëra të trazuara në Serie A dhe duket se ai që ka paguar është trajneri Castori, që është shkarkuar me një komunikatë të gjatë dhe pritet që trajneri i ardhshëm të jetë Stefano Colantuono që ka firmosur sonte…

Kjo është njoftimi për shtyp i lëshuar nga Salernitana, pak minuta më parë, nga drejtori i vetëm Ugo Marchetti…

“Pas disfatës së shumëfishtë të pjekur dje, Salernitana e konsideron të nevojshme të bëjnë të ditur ndjenjat e tyre dhe vendimet pasuese. Një qëndrim i nënshtruar dhe i dorëzuar nuk është absolutisht i tolerueshëm, veçanërisht në rastet kur është e nevojshme të dëshmosh, në fakt, të atij aftësia për të vendosur në ndjekjen e qëllimit.

Pa paragjykuar respektin dhe admirimin për antagonistët që kanë mbizotëruar, vlera e të cilëve njihet dhe vlerësohet, fryma konkurruese, vullneti i fortë për të pohuar arsyet e tyre, proverbi “Unë nuk jam atje “ose” kjo është e mjaftueshme “mungon shumë shpesh, kur është e nevojshme, sjellja e atyre që duan të shkojnë përtej kufirit kur kjo është e mundur me detyrim”.