Dreka në avion është një kapitull më vete, pasi edhe të hash në kabinë është një çështje e veçantë. Për shembull, a e dini se pilotët nuk hanë të njëjtin ushqim gjatë fluturimit? Përgjigja është dhënë nga piloti i Harrison Murray i Boeing 747.

Harrison Murray në profilin e tij në Tik Tok ndan informacione dhe përvoja të ndryshme nga profesioni i tij. Në një pyetje që i bëri një ndjekës ishte: “A është e vërtetë që pilotët nuk lejohen të hanë të njëjtin ushqim, në mënyrë që të mos mërziten gjatë fluturimit?”. Përgjigja e Murray ishte e drejtëperdrejtë: “Ashtu është. Ne gjithmonë kemi dy ushqime të ndryshme. Ka edhe sanduiçe dhe të tjera të ndryshme. “Unë ha sanduiçe vetëm sepse ushqimet nuk janë të mira.”