Paris Hilton mund të shndërrojë pothuajse çdo gjë në modë, madje edhe letrën higjienike. Artistja organizoi një festë paramartesore në oborrin e shtëpisë së saj. Të ftuarit kishin si sfidë të stilonin fustanin e Paris dhe motrën së saj, duke përdorur vetëm letër tualeti.

Madje ata përdorën imagjinatën për të krijuar një kurorë me letra dhe për ta bërë veshjen të duket elegante. Veshjet prej letre nuk zgjatën shumë, pasi qentë e Paris filluan të shkatërrojnë veshjet. Më pas, Parisi u shfaq me një mini fustan të bardhë me dekolte dhe mëngë të gjata.

Javët e fundit kanë qenë të mbushura me disa festa para se artistja dhe i fejuari i saj, Carter Reum të celebrojnë martesën e tyre. Në fillim të muajit, ata organizuan një festë të përbashkët beqarie në Las Vegas. Paris dhe Carter u fejuan në shkurt 2021, pas më shumë se një viti lidhjeje.