Në përfundim të takimit të Adës me Jurgenin, konkurrentja ua surprizua nga një djalë tjetër në studio.

Një arush gjigant u zbrit me litra nga pjesa e sipërme e skenës drejt e përballë Adës.

Bajo tha se dhuratën e bëri sepse e ndjeu. “Çdo gjë e bëj se e ndjej, më vijnë spontanisht për Adën. Nuk e bëj për t’i kërkuar takim”. Adës i pëlqeu dhurata dhe “në këmbim” i dhuroi një puthje konkurrentit.

Me të ajo ende nuk ka bërë një takim jashtë studio së “Për’puthen”, por mbetet për t’u parë nëse ai do të zgjedhja e Adës për javën tjetër.