Luani-Kush nuk i do dhe nuk i admiron Luanët? Ata janë rrezikues, udhëheqës të lindur, karizmatikë dhe fati tenton t’i favorizojë shumicën e kohës. Nga Barack Obama, tek Jennifer Lopez, shumë të famshëm janë Luanë në zodiak. Astrologjia sugjeron se fati është gjithmonë në anën e Luanëve dhe më shpesh nga ç’mendojnë, ata bëhen ylli i ndritshëm i grupit të tyre. Gjithashtu ata shpesh e marrin atë që dëshirojnë, sepse kurrë nuk ngurrojnë të punojnë për të arritur drejt saj.

Akrepi-Njerëzit në shenjën e Akrepit shpesh e hapin vetë rrugën drejt suksesit. Mund të mos jenë të bekuar nga Zoti me të gjitha lukset në jetën e tyre, por ata arrijnë ta drejtojnë vetë suksesin. Nëse jeni një Akrep, ka shanse që të ndiheni të dominuar nga ëndrrat dhe aspiratat. Njerëzit e kësaj shenje ëndërrojnë gjëra të mëdha dhe ëndërrojnë shpesh. Ata vazhdimisht i kujtojnë vetes qëllimet e tyre dhe përfundojnë duke i arritur ato.

Shigjetari-Shigjetarët janë shpesh njerëz që shqetësohen për veten. Për ta, imazhi dhe statusi i tyre ka shumë rëndësi. Në ndjekje të kësaj, ata janë gati të bëjnë gjithnjë e më shumë. Ata duan ta dëshmojnë vlerën e tyre dhe nuk mbeten kurrë pas të tjerëve. Shigjetarët duan të jenë të parët në gjithçka dhe kjo uri i ndihmon ata të afrohen drejt qëllimeve të tyre. Njerëzve të kësaj shenje u pëlqen ta shijojnë suksesin dhe të kënaqen për një kohë të gjatë.