Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj shprehet se Kosova duhet t’i strehojë afganët dhe t’i qëndrojë pranë SHBA-së.

Me anë të një shënimi shënimi ne rrjetet socale Haradinaj shkruans se i duhet qëndruar pranë Amerikës ashtu siç ata riatdhesuam shtetasit e Kosovës nga Siria.

Kosova të jetë vullnetare në strehimin e disidentëve afganë dhe të jetë pranë Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ashtu siç ishin ata pranë nesh, kur riatdhesuam shtetasit e Kosovës nga Siria!, shkruan Haradinaj.