Kryeministri Edi Rama në CNN, në Amanpour Show me gazetaren Bianna Golodryga. Fokusi është strehimi i afganëve në Shqipëri.

Ai ka deklaruar se vendi ynë do të pres rreth 4000 afganë që do të vijnë të ndarë fillimisht 2000 dhe më pas 2000 të tjerë.

“2000 që janë listuar dhe 2000 të tjerë që ne po punojmë për t’i pritur, do jenë rreth 4000 mijë”, tha Rama.