Dinake, të këqija dhe keqëdashëse. Kur vjen puna për ligësi dhe helm Luani dhe Akrepi mbajnë vendin e parë Akrepi Akrepi përfaqëson krijesën helmuese që nuk do të hezitojë të thumbojë dikë nëse i pëlqen. Kjo shenjë është jashtëzakonisht e keqe, dinake dhe dinake. Ata mund të krijojnë planet më komplekse për të shkatërruar dikë me mënyra ekstreme.

Luani Ata do të bëjnë gjithçka për të tërhequr vëmendjen që duan. Mendja e tyre dashakeqe mund të mendojë për disa mënyra për të luajtur keq dhe për t’i hedhur kundërshtarët e tyre në baltë, në një mënyrë shumë të sh katër rueshme. Luanit nuk do të humbasin asnjë shans për t’u bërë të famshëm, edhe nëse kjo do të thotë që ata duhet të vrasin dikë.