Nga Petro Koçi

Ore ti qe kerkoke te behesh burre shteti dhe qe ta ngecen serish partine e Saliut! Ku e ke ndergjegjen shteterore dhe vizionin e liderit? Ben gerr-merr per helikopterin se mund te jete perdorur nga Kryeministri per arsye shteterore (jo private). Dil more dhe fol i shqetesuar per situaten. Per zjarrin qe ti adhuron si mjet politik, por qe kesaj rradhe po merr dhe jete njerezish.

Thirri ndergjegjes shoqerore te jete vigjilente ndaj zjarrvenies! Sensibilizo organet ligjzbatuese qe te zbulojne e te ndeshkojne te papergjegjshmit e stines. Kerko angazhim gjitheperfshires per ti bere balle situates. Shprehu mirenjohjen atyre qindra efektiveve te FA qe po rrezikojne dhe veten per te shpetuar jete, shtepi e katandi! Pastaj kujtohu qe je dhe opozitar i mjere!
Si PD ja jote ne Fier qe eshte opozita “Poshte inceneratori, rrofte inceneratori”.
Thellohu Luli!