Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka postuar disa foto nga fillimi i punës për rindërtimin e shkollës së re “17 Shkurti” në Qesarakë të Vjetër.
Shkolla e re do të ketë kushte më të mira dhe bashkëkohore për nxënësit.
“Më e fortë e më e madhe! 🏫🚧

Nisëm punimet për rindërtimin e shkollës së re ‘17 Shkurti’, 📍Qesarakë e Vjetër. Godina e re 📚 do të ofrojë kushte më të mira për nxënësit”, shkruan Veliaj në rrjetet sociale.