Binjakët-Ka ardhur koha juaj! Më në fund kuptoni se ju duan madje ju duan shumë. Keni kaluar mjaftueshëm kohë me duke menduar se çfarë keni bërë mirë dhe çfarë jo. Është koha të çliroheni dhe të lini mbrapa të kaluarën. Planetët kanë rezervuar surpriza për ju!

Luani-Jeta ju duket vërtet e mrekullueshme këto ditë dhe keni shumë të drejtë. Ndiheni të fortë dhe gati për të pushtuar universin dhe zemrën e të dashurit tuaj. Beqarët shikoni përreth jush dhe do të zbuloni personin që intersohet vërtetë për ju. Mos kini frikë të bëni hapin e parë dhe të bini kokë e këmbë në dashuri!

Bricjapi-Ka ardhur koha, tashmë ndiheni gati të shpreheni lirshëm te personat e afërt. Tani është koha e duhur për të filluar një marrëdhënie të bukur romantike me dikë që e respektoni dhe vlerësoni shumë. Planetët favorizojnë shenjën tuaj të zodiakut në mënyrë që të shihni më qartë se çfarë ndodh përreth jush, në mënyrë që t’i jepni mundësitë e duhura personave që e meritojnë.