Superiorja rinis në shtator, nga 11 shtatori, dhe ditën e sotme është hedhur shorti në ambientet e sallës së konferencave në stadiumin “Air Albania”.

Pas tërheqjes së goglave, është përcaktuar java e parë e kampionatit dhe kalendari i plotë. Spikatin në javën e parë derbi Laçi-Vllaznia dhe sfida Teuta-Partizani.

Si zakonisht derbi i kryeqytetit mes Tiranës dhe Partizanit zhvillohet javën e gjashtë, ndërkohë që janë përcaktuar edhe ndeshjet derbi mes Tiranës e Dinamos, si dhe Partizanit e “bluve”.

JAVA 1
Tirana-Skënderbeu
Egnatia-Kukësi
Kastrioti-Dinamo
Laçi-Vllaznia
Teuta-Partizani

JAVA 2
Skënderbeu-Partizani
Vllaznia-Teuta
Dinamo-Laçi
Kukësi-Kastrioti
Tirana-Egnatia

JAVA 3
Egnatia-Skënderbeu
Kastrioti- Tirana
Laçi-Kukësi
Teuta-Dinamo
Partizani-Vllaznia

JAVA 4
Skënderbeu-Vllaznia
Dinamo – Partizani
Kukësi -Teuta
Tirana – Laçi
Egnatia- Kastrioti

JAVA 5
Kastrioti – Skënderbeu
Laçi – Egnatia
Teuta – Tirana
Partizani – Kukësi
Vllaznia – Dinamo

JAVA 6
Skënderbeu – Dinamo
Kukësi -Vllaznia
Tirana – Partizani
Egnatia – Teuta
Kastrioti – Laçi

JAVA 7
Laçi – Skënderbeu
Teuta – Kastrioti
Partizani – Egnatia
Vllaznia -Tirana
Dinamo – Kukësi

JAVA 8
Skënderbeu – Kukësi
Tirana – Dinamo
Egnatia – Vllaznia
Kastrioti – Partizani
Laçi – Teuta

JAVA 9
Teuta – Skënderbeu
Partizani -Laçi
Vllaznia -Kastrioti
Dinamo- Egnatia
Kukësi- Tirana