Drejtuesi politik i PS për Tiranën, Erion Veliaj tha se PS ka fituar edhe në njësinë nr 12 në Tiranë, ku socialistët kanë marrë 55 % të votave.

“Fituam bindshëm në njësinë 12 me 55 %. Lexuam me shumë kujdes mesazhin që na tha pjesa tjetër. Zona e Astirit, Liqeni i Thatë në të cilat do të vijojnë punimet e nisura. Ne do u shërben jo vetëm ato 55 % që na votuan por dhe pjesës tjetër”, tha Veliaj.

Edhe kandidatja e PS në këtë njësi, Ermonela Felaj tha se PS bëri një fitore spektakolare, ndërsa falenderoi komisionerët për punën që bënë për 36 orë resht.

“Bëmë një fitore spektakolare në njësinë 12, ka qenë një punë e jashtëzakonshëm dhe falenderon komisionerët numëruar që kanë punuar 36 orë pa asnjë shkëputje” , tha Felaj.