Pas gjithë debateve e diskutimeve me njëri tjetrin, kur Andi ishte gati për të hequr dorë nga Jasmina, ajo mori në kontroll situatën.

Jasmina vendosi që të deklarohet vetëm për Andin në këtë emision dhe të dy lanë kokëfortësinë e tyre mënjanë për të nxjerrë në pah ndjenjat për njëri-tjetrin.

Jasmina: Nga ky moment jam vetëm për ty. Kam qenë e sigurt që në fillim.

Pas kësaj, Andi dhe Jasmina shkëmbyen një përqafim të ngrohtë me njëri-tjetrin dhe shijuan kërcimin.