Luljeta Bozo, e renditura e para në qarkun e Tiranës në listën e PS për zgjedhjet e 25 prillit, tha se qytetarët nuk duhet të harrojnë se si ishte Shqipëria para 2013 se ta merrte PS dhe të vlerësojnë të gjithë reformat e jashtëzakonshme që janë bërë në këtë periudhë. Bozo u shpreh se për të vijuar me forcimin e reformave të nisura dhe konkretizimin e tyre, PS i duhet një mandat tjetër. Ajo madje dha edhe një mesazh për PD, duke thënë se problemet nuk zgjidhen me boks dhe mundje, por me argumente. “Do flas shkurt për dy arsye, e para që filloi sikur të fryjë pak dhe e dyta inxhinierët flasin pak. Kisha imagjinuar të bëhesha gjyshe dhe stërgjyshe, por jo të hyja në politikë. Kur erdhi ftesa me shumë dashamirësi dhe respekt nga zoti Rama dhe pasi më hoqi disa pasiguri Lali Eri siç i themi ne dhe duke pasur në konsideratë të gjithë atë njerëz të njohur e të panjohur pas tërmetit tragjik, pranova. Duhet patuar parasysh që në këtë periudhë pati dy ngjarje shumë të vështira, tërmeti dhe pandemia, që ndërprenë në një farë mase për të arritur të gjitha objektivat. Njerëzit nuk duhet të harrojnë se si ishte në 2013 kur PS mori pushtetin dhe çfarë reformash të jashtëzakonshme bëri gjatë kësaj periudhe dhe pse duhet t’i japim mundësinë e mandati të tretë për të çuar më tej bejten e nisur për të mirën e qytetarëve dhe rinisë. Qeveria e tregoi veten ku në këto 15 muaj përballoi bukur pandeminë, në një kohë që qytete e fuqishme kaluan në kolaps shëndetësor. Edhe për tërmetin, ku Italia ende s’i ka strehuar ata që iu prish shtëpia nga tërmeti edhe pse kanë kaluar vite. Ne do të bëjmë të pamundurën, që PS të fitojë edhe ketë mandat të tretë që është në të mirën e të gjithëve. Nuk ka nevojë të bëjmë mitingje, njerëzit të kuptojnë në cdo bisedë që bën me të. Nuk zgjidhen problemet as me konfrontime, as me boks as me mundje, por me argumente,”, tha Bozo.