Kryeministri Edi Rama në konferencë me gazetarët. Në fokus është pandemia e koronavirusit.

“Sinjalet për hyrjen edhe në Shqipëri të varianteve të reja të COVID19 dhe rritja e numrit të infektimeve tek moshat e reja, janë arsye të forta për të reaguar fort së bashku tani, pa humbur asnjë ditë, që të pengojmë medoemos kthimin tek masat e forta kufizuese”, shkruan Rama. Vijon…