Kryeministri Edi Rama bëri me dije se vaksinimi i popullsisë do të nisë shumë shpejt, por nuk dha shumë detaje.

” Shumë shpejt do të fillojmë vaksinimin masiv, është çështje kohe shumë e shkurtë, jemi shumë afër dhe më vjen që nuk mund të them fjalën e fundit dhe mezi pres të the fjalën e fundit”, tha Rama.