Kryeministri Edi Rama ka inspektuar punimet në kantierin e Spitalit Rajonal Memorial në Fier. Rama u takua me punëtorët turq dhe shqiptarë, që janë duke punuar tashmë në kantier.Kreu i qeverisë theksoi se puna për ndërtimin e Spitalit Rajonal në Fier vazhdon përditë. Ai nënvizoi se qeveria punon dhe nuk fle gjumë.

Postimi i kryeministrit Edi Rama: PunëJoGjumë.