Ish-anëtarja e Kryesisë së PD-së, Endira Bushati, ka reaguar me tone të ashpra për Lulzim Bashën, teksa deklaron se kryesia e PD do të votëbesohet në degët e partisë në Tiranë. “Kryesia e PD….e votuar para një viti nga Këshilli Kombëtar, organi më i lartë i Partisë mes Kuvendeve…..do t’u votëbesoka…. dhe në degët e partisë në Tiranë….

Votohesh nga organi më i lartë dhe votëbesohesh në degën e Tiranës….
Përkthimi: “Ju jeni hiça, ju kam në dorë, bëj çfarë dua me ju…” Këtë po iu thotë Lulzim Basha!

Të dashur miq, Mos e pranoni këtë tallje! Ç’e doni Kryesinë, kur s’keni lirinë për të thënë atë që mendoni???????”, shkruan Endira Bushati në rrjetet sociale. Tema/