Disa ditë më parë në media qarkulloi një lajm sipas së cilit Gjiko dhe Elita do bëhen prindër për herë të dyte. Megjithëse asnjëri prej të dyve s’ka dhënë ende asnjë lajm lidhur me shtatzëninë, një foto i ka treguar të gjitha! Elita është munduar të fs hehë barkun e saj të rrumbullakosur në një postim në InstaStory, mirëpo në rrjet qarkulloi fotoja e plotë ku barku i moderatores është mëse i dukshëm.

Lajmet për shtatzëninë e moderatores qakulluan që për ditëlindjen e saj në qershor, kur barku i rrumbullakosur i Elitës, ra në sy në disa foto. Ditën e sotme Elita ka pos tuar një foto nga pushimet që po kalon me familjen në jug, ku shihet tek po zon me bi kini të zinj. Megjithatë, ajo është munduar ta fshehë barkun, por detajistë mund ta vënë re.