Rudina Dembacaj dhe Mark Frroku janë kthyer në një ndër çiftet më të komentuar nga mediat dhe publiku. Aktorja është treguar gjithmonë shumë e hapur rreth jetës private dhe publikon shpesh foto nga përditshmëria e tyre apo ndonjë moment special.

Ajo ka treguar se Marku është mbështetja e saj më e madhe dhe i qëndron pranë në çdo moment të vësh tirë. Së fundmi aktorja ka publikuar një foto krah Markut, duke treguar se çfarë i thotë ai çdo ditë në shenjë motivimi.


“Vështi rësitë të forcojnë zemër…kështu më thotë çdo ditë”, ka shkruar ai krahas fotos.