Një tjetër çerdhe mbyllet për shkak të situatës me koronavirusin. ‘News24’ dhe ‘BalkanWeb’ mëson se bashkëshorti i kuzhinieres së çerdhes nr.7 në qytetin e Vlorës ka rezultuar me COVID-19, duke çuar kështu në mbylljen e këtij institucioni.

Kujtojmë se dhe një çerdhe në Tiranë u mbyll pak ditë më parë, pasi një edukatore rezultoi me COVID-19. Ndërkohë sot në Laprakë një tjetër edukatore rezultoi me virusin vd ekjeprurës.