Peshorja
Arsyeja kryesore pse ndoshta do të pendoheni që jeni ndarë me një Peshore është fakti që Peshorja do të mbetet gjithmonë personi i përsosur me të cilin mund të jeni.

Me të vërtetë ju mungon një mundësi e shkëlqyer për të qenë me Peshoren. Peshorja është shumë karizmatike dhe tërheqëse. Ata janë të interesuar ndaj jush; dhe do të ishte marrëzi ta lini Peshoren të ikë prej jetës tuaj përgjithmonë.

Akrepi
Në fillim, një akrep mund të duket se është kundër, por kur të hapen me ju, do të kuptoni se gjithmonë mund të mbështeteni tek ta.

Përkushtimi i tyre ndaj një njeriu të dashur mund të jetë befasues. Por hakmarrja e tyre është gjithashtu një surprizë e madhe.

Kur të ndaheni nga Akrepi, ata do ta konsiderojnë atë një tradhti. Dhe më besoni, ata mund të bëhen mjaft hakmarrës.

Shigjetari
Ju me të vërtetë do të pendoheni që keni shkelur me Shigjetarin sepse jeta juaj do të jetë shumë më e pangjyrë dhe më e parashikueshme pa to.

Do ta kuptoni vlerën e një marrëdhënieje me Shigjetarin kur të ndjeni mungesën e tyre në jetën tuaj.